Advies en ondersteuning

Heb je even een hulplijn nodig ? of een goed advies wat nu even handig is voor je computer, notebook. Tijdens een adviesgesprek (Telefonisch of op locatie) loop ik alles met je door voor een passende oplossing.

Carlo heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn computer. Ik ben een echte kneus wat computers betreft. Carlo legt in gewone taal uit hoe en wat ik moet doen. Kom ik er niet uit binnen korte tijd schiet hij te hulp. Mijn dank is groot

Carlo Konijn, ICT Adviseur

Techniek die voor je werkt

Computerhulp op afstand:  Ik ben gespecialiseerd in Windows 7, 8.1, 10 waar je ook tegenaan loopt in vrijwel alle gevallen vind ik een oplossing. Ik probeer zoveel mogelijk op afstand op te lossen via Quick assist (Win. 10) of Teamviewer (Win. 7, 8.1).

Je kan eenvoudig een afspraak inplannen in mijn agenda, ik reken voor computer hulp op afstand € 47,50 incl. btw per 30 min.

Computerhulp op locatie: Gaat je computer, notebook niet meer aan of start deze niet meer goed op dan kan ik op locatie langskomen om het op te lossen. Ik reken voor computer hulp op locatie € 95,- incl. btw per uur.

Computer reparatie, upgrade: Soms gaat er weleens wat meer defect of als je jouw systeem wilt opfrissen dan kan ik een computer upgrade veel wonderen verrichten. Hiervoor haal ik je systeem bij je thuis op om deze te onderzoeken, daarna krijg je van te voren een prijsopgave voor de reparatie of upgrade. Ik reken wel altijd € 49,- onderzoekskosten, ook als je besluit je systeem niet te repareren.

Carlo Konijn ict adviseur

Service pakket voor thuis

Liever jouw ICT aan mij uitbesteden ?

  • Microsoft 365 voor Thuisgebruik
    Veilig e-mailen met een online back-up.
  • G-data internet security met Goose VPN
    Veilige online browsen, e-mailen en bankieren.
  • Strippenkaart 4 uur
    Ontvang ondersteuning zonder hoge kosten.
Menu