Carlo Konijn

You’re friendly neighborhood It guy

Systemen

Ik help je graag met het uit kiezen van het juiste systeem, notebook of tablet, hieronder mijn aanbevolen systemen. Zoek je iets compleet op maat neem dan even contact met me op via het contactformulier met je voorkeuren.

Korte uitleg:
Ik lever voornamelijk systemen van Asus met 3 jaar carry-in hardware garantie. Deze systemen lever ik bij voorkeur met Office 365 en G-data antivirus zodat je gelijk voorzien bent van Microsoft office, cloud opslag en optimale beveiliging. Alle systemen lever ik volledig start klaar, van te voren configureer ik het systeem. Demo software wordt verwijdert, alle recente updates worden geïnstalleerd, Je e-mailadres wordt ingesteld, Microsoft account wordt geconfigureerd, Microsoft Office en G-data antivirus wordt geïnstalleerd

Carlo Konijn

Dit systeem is geschikt voor
Internetten & mailen, simpele online spelletjes, zakelijke toepassingen zoals office 365, Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven en Foto’s bewerken (Kleine aanpassingen)

Asus Zenbook

De Asus zenbook is een compacte 14 inch notebook, deze notebook is vergelijkbaar met de macbook air. Deze notebook is geschikt voor alle hedendaagse taken.

Bij elke ZenBook is uwcomfort een van onze topprioriteiten. De ZenBook 14 gooit er nog een stapje bovenop met zijn exclusieve ErgoLift-scharnier, een technisch hoogstandje dat is ontworpen om het toetsenbord automatisch in de meest comfortabele typpositie te kantelen. Maar dat is nog niet alles: de zorgvuldig berekende kanteling verbetert ook de koeling en audioprestaties. Zie de volledige product omschrijving via Asus)

Intel® Core™ i5-10210U 10de generatie Processor 1,6GHz (6MB Cache, maximaal 4.20 GHz)
Intel UHD Graphics GDDR5 2GB
8 GB DRAM DDR4 Geheugen
256GB M.2 SSD
Windows 10 Home besturingssysteem
14,0″ FHD (1920 x 1080) 16:9 glanzend scherm
Weegt slechts 1,09 kg
ASUS-garantie: 3 jaar

Dit systeem is geschikt voor
Internetten & mailen, simpele online spelletjes, zakelijke toepassingen zoals office 365, Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven en Foto’s bewerken (Kleine aanpassingen), multi taksen.

Asus mini desktop

De Asus mini desktop is kleine desktop op computer voor alle hedendaagse taken. Ik bouw het Systeem met 32GB werkgeheugen en 1TB m.2 SSD zodat je voor de komende jaren geen upgrades hoeft uit te voeren. (zie de volledige product omschrijving via Asus.)

Intel® Core i7-processor 1,8-GHz quad-Core (Turbo Boost tot 4,6 GHz)
32GB DDR4 2400‑MHz
1000GB Samsung SSD: Lees snelheid: 3500 MB/s Schrijf snelheid: 3300 MB/s
Intel iris HD
lan, wifi, 4x USB, 1x HDMI
Logitech Wireless Desktop MK710
Windows 10 Pro (Bitlocker versleuteling)
3 jaar garantie

Asus Rog strix
Asus Rog strix

Dit systeem is geschikt voor
Internetten & mailen, Mid range gaming, zakelijke toepassingen zoals office 365, Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven en Foto’s, video bewerken, multi taksen.

Gaming Systemen

Ik lever Asus gaming notebooks of bouw een gaming computer op maat. De configuratie van deze systemen zijn divers. Afhankelijks van je wensen en de games die je graag wilt spelen kan ik een systeem voor je samenstellen.

De notebooks en systemen worden geleverd met 3 jaar carry-in hardware garantie.

Vanaf € 2000,- incl. installatie service.

Dit systeem is geschikt voor
Internetten & mailen, simpele online spelletjes, zakelijke toepassingen zoals office 365, Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven en Foto’s bewerken (Kleine aanpassingen), multi taksen.

Microsoft Surface

De Microsoft Surface is de productlijn van Microsoft vergelijkbaar met apple. Ik lever de Microsoft Surface laptop, Surface Pro tablet en de Microsoft Surface studio.

De notebooks en systemen worden geleverd met 2 jaar carry-in hardware garantie.

Vanaf € 1500,- incl. installatie service.

Klanten vertellen

Carlo heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn computer. Ik ben een echte kneus wat computers betreft. Carlo legt in gewone taal uit hoe en wat ik moet doen. Kom ik er niet uit binnen korte tijd schiet hij te hulp. Mijn dank is groot

Snelle levering na aankoop.

Offerte ontvangen

Jouw gegevens:
Systeem:
Je kan kiezen voor mijn aanbevolen systemen of geef je wensen op voor een systeem compleet op maat.

Office 365
Bij voorkeur lever ik het systeem met office 365, zodat je gelijk gebruik kan maken van Microsoft office en Microsoft OneDrive (online back-Up).

G-Data internet security
Bij voorkeur lever ik het met G-Data antivirus beveiliging, zodat je gelijk optimaal bent beveiligd.

Speciale wensen:

Algemene voorwaarden en Privacy beleid

Menu