Carlo Konijn ICT adviseur

Carlo Konijn

ICT Adviseur, Blogger

Carlo Konijn ict adviseur

Inhuren freelance

Ik ben Carlo Konijn, computer techneut. Je kan met inhuren als freelance ICT-medewerker,  Voor oa Zelfstandigen en kleine bedrijven in de omgeving Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.  

  • Voor het inrichten van bestaande en nieuwe Computers, notebooks en/of tablets. 
  • Nalopen en controleren van Microsoft 365 abonnementen. (is alles nog up-to-date). 
  • WordPress website onderhouden, helpen met aanpassingen. 

Carlo Konijn, ICT Adviseur

Techniek die voor je werkt

Werkwijze

Mijn visie en werkwijze komt voor uit chi (ook wel Qi ki of gi ) voor mij hoort alles gewoon te stromen. Mijn bedrijf voor zakelijke klanten heet daarom Chi Computers, Chi staat namelijk ook voor computer human interaction (hoe we omgaan met techniek).

Ik houw van simpele oplossing, soms is het gewoon even een computer of notebook anders inrichten zodat je er prettiger mee kan werken. In andere gevallen is het bijv. Bestaande it contracten doorlopen en na gaan of alles nog steeds up-to-date is.

In beide gevallen is het mijn doel om het voor jouw lekker simpel te houden.

computer service abonnement

Mijn systeem was snel en vakkundig gerepareerd, dank je wel Carlo

inrichten van computers, notebooks

Iedereen werkt net een beetje anders met zijn/haar computer of notebook. Ik help je met het inrichten van je computer, notebook en het instellen van jouw persoonlijke instellingen.

Microsoft 365

Microsoft 365 (office 365) is een gebruiksvriendelijk systeem met Exchange E-mail, agenda en veilige cloud opslag. Ik help met het inrichten van Microsoft 365 en kan je helpen als je tegen problemen aan loopt.

WordPress website onderhouden

Je wilt bijv. Een aantal aanpassingen maken aan je website maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Of er zijn wat problemen met je website die je graag wilt oplossen. Ik kijk graag met je mee om het op te lossen

Klanten vertellen

Vaak heb ik even advies nodig, of een beetje hulp met mijn computer gebruik. Carlo lost eenvoudig dit soort zaken op.

Goede service, vlot en betrouwbaar. Heerlijk om alle computer zaken zo uit handen te kunnen geven en ze daarna weer, perfect werkend, retour te krijgen.

Bezoekadres

Smuigelweg 1b, 1704 PX Heerhugowaard
(Alleen op afspraak)

Postadres

Postbus 9607, 1006GC Amsterdam

+31 (0) 85 2101307

Bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 18.00 uur, gebruikelijke (mobiele) belkosten

[email protected]

Bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 18.00 uur

Neem contact met me op.
    Waar kan ik je bij helpen ?
    Inhuren als freelance medewerkerComputeradvies, ondersteuningComputer, notebook op maatOverige (kopje koffie of thee)

    Menu