Carlo Konijn

You’re friendly neighborhood It guy

Waar kan ik je mee helpen ?

Je kan me inhuren voor vrijwel alles rondom ICT, of het nu gaat om computer reparatie, ondersteuning, upgrades of de aanschaf van nieuwe systemen. Ik ben gespecialiseerd in oplossingen zoals Office 365 voor thuisgebruik en bedrijven, Ik heb een brede kennis rondom WordPress website’s, internet en telefonie.

Het is ook mogelijk om me in te huren als freelance voor korte of langdurige projecten.

Hieronder even in het kort waar ik het meest voor wordt ingehuurd, heb je toch iets dat er niet tussen staat wees gerust. Bel me +31 (0) 852101307 of start een chat

Carlo Konijn ict adviseur
Microsoft outlook e-mailen op al je apparaten

Eenvoudig een online back-up met bekroonde antivirus beveiliging.

Microsoft office 365 + G-Data internet security

Ik raad eigenlijk iedereen aan om office 365 te gebruiken, voornamelijk omdat iedereen al gewend is om met Microsoft office te werken en via Microsoft OneDrive kan je eenvoudig een online back-up realiseren.

Met G-Data internet security krijg je een bekroonde antivirus pakket waarmee je jouw apparaten kan beveiligen. G-Data internet security biedt uitgebreide bescherming voor jouw apparaten met anti malware, spam en bankguard beveiliging.

office 365 voor thuisgebruik op elk apparaat

Microsoft office 365 is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je eenvoudig kan werken in de cloud.

Microsoft office 365 voor Bedrijven

Het vertrouwde office pakket van Microsoft met gehoste e-mail en cloud opslag. Er is veel mogelijk met office 365 zowel voor thuis gebruik en zakelijk. Ik help met het inrichten en onderhouden van je pakket.

Ik raad eigenlijk iedereen aan om office 365 te gebruiken, voornamelijk omdat iedereen al gewend is om met Microsoft office te werken en via Microsoft OneDrive kan je eenvoudig een online back-up realiseren.

Mijn werkwijze: Als je me inhuurt om je te helpen met office 365, dan kijken we samen hoe deze oplossing bij je past of als je tegen problemen aan loopt om deze op te lossen.

Zakelijk: Gebruik je office 365 voor bedrijven of ben je van plan office 365 voor bedrijven te gaan gebruiken. Kijk dan even op mijn website Chi Computers naar de uitgebreide mogelijkheden.

Carlo konijn inhuren als freelace ict adviseur.

Up in the sky, its bird, a plane, no its support man.

Computer reparatie, ondersteuning en upgrades.

Problemen zijn er om opgelost te worden, groot of klein ik help je graag met het zoeken naar een passende oplossing.

Mijn werkwijze: Ik kan op afstand met je meekijken bijv. via Teamviewer of quick assit. (software problemen) Om na te gaan of ik het probleem voor je kan oplossen, mocht er toch meer aan de hand zijn dan haal ik het systeem bij je op voor reparatie.

Als ik je systeem ga onderzoeken dan kan ik gelijk even of de beveiliging en back-ups van je systeem op orde zijn. Zelf lever ik antivirus beveiliging van G-Data antivirus en de online back-up mogelijkheden van Microsoft office 365.  Zodat we gelijk even een aantal zaken controleren en in orde maken.

Klanten vertellen

Luistert goed naar wat je wilt en komt met oplossingen als die nodig zijn! Erg fijn werken.

Carlo geeft mij altijd snel en gericht advies. Snapt snel wat ik bedoel als ik vragen heb over marketing voor mijn evenementenbureau. Kortom, ik vind Carlo zeer prettig om mee samen te werken. Tevens geeft hij de nodige hulp bij Office365.

Hey,

Waar kan ik je mee helpen ?

Servicegebied

Op locatie: omgeving Gemeente Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen en Schagen.

Op afstand: Telefonisch, Skype, Teamviewer zon beetje overal met internet 😉

+31 (0) 852101307

Neem contact met me op.
    Waar kan ik je bij helpen ?
    Inhuren als freelance medewerkerComputeradvies, ondersteuningComputer, notebook op maatOverige (kopje koffie of thee)

    Menu