Carlo Konijn

You’re friendly neighborhood It guy

Adviesgesprek

Bij mij kan je altijd terecht voor advies rondom je systemen, website, cloud of andere IT zaken waar je graag hulp bij wilt.

Het is mijn doel dat je kan genieten van een snelle en veilige computer, notebook. Waarmee je veilig online kan werken zoals internetten, e-mailen en bankieren. Terwijl je een veilige back-up hebt van je e-mail en bestanden bijv. via de cloud (Microsoft OneDrive) of met een Synology NAS.

Tijdens een kort vrijblijvend adviesgesprek bekijk ik je systemen, software, beveiliging en eventuele andere ICT oplossingen (die mooie toeters en bellen). Daarna geef ik kort advies en de oplossingen die ik bied, als deze aansluiten met jouw wensen gaan we aan de slag.

Blijf op de hoogte

Via mijn nieuwsbrief stuur ik maandelijks handige tips en advies, je kan je hiervoor hieronder aanmelden. Je kan ook mijn handige e-books downloaden met uitgebreide informatie.

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.
Carlo Konijn
cybersecurity gids

Kort e-book over cybersecurity, hoe je jouw systemen kan beveiligen.

Alles in 1 pakket zakelijk ebook

Kort e-book over Office 365 voor bedrijven met de mogelijkheden en hoe je via Skykick en G-Data je systemen extra beveiligd.

E-book zelf je wordpress website onderhouden

Kort e-book hoe je zelf je WordPress website kan onderhouden en het maken van back-ups van je website.

Klanten vertellen

Carlo geeft mij altijd snel en gericht advies. Snapt snel wat ik bedoel als ik vragen heb over marketing voor mijn evenementenbureau. Kortom, ik vind Carlo zeer prettig om mee samen te werken. Tevens geeft hij de nodige hulp bij Office365.

Goede service, vlot en betrouwbaar. Heerlijk om alle computer zaken zo uit handen te kunnen geven en ze daarna weer, perfect werkend, retour te krijgen.

Menu