Carlo Konijn

You’re friendly neighborhood It guy

Adviesgesprek

Het is mijn doel dat je kan genieten van een snelle en veilige computer, notebook. Waarmee je veilig online kan werken zoals internetten, e-mailen en bankieren. Terwijl je een veilige back-up hebt van je e-mail en bestanden bijv. via de cloud (Microsoft OneDrive) of met een Synology NAS.

Tijdens een kort vrijblijvend adviesgesprek bekijk ik je systemen, software, beveiliging en eventuele andere ICT oplossingen (die mooie toeters en bellen). Daarna geef ik kort advies en de oplossingen die ik bied, als deze aansluiten met jouw wensen gaan we aan de slag.

Je kan via afspraak maken eenvoudig online een advies gesprek inplannen of vul hieronder je gegevens in dan bel ik je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Laat hieronder je gegevens achter met eventuele vragen/opmerkingen en ik bel je binnen 1 werkdag terug.
  Vragen en/of opmerkingen:

  Carlo Konijn

  Handig om te weten

  Het advies gesprek is geheel vrijblijvend en duurt meestal max. 30 min. Het is handig als je de volgende informatie compleet hebt, zo kunnen we eenvoudig alles bekijken en doornemen.

  • Kort overzicht van je computers, notebooks denk hierbij aan het merk, model nummer eventueel een factuur met specificaties.
  • Kort overzicht van Software of abonnementen die je gebruikt bij je systemen, denk hierbij aan Antivirus pakket, Office 365, back-up systeem, een foto of videobewerkingsprogramma.
  • Wat zijn zaken waar je tegen aan loopt ?

  Klanten vertellen

  Heel goed en snel geholpen. Gedienstig en zeer professioneel!! Als Carlo het niet kan dan ben je pas echt de klos !!! Mega dank!

  Philippe

  Carlo Konijn is een rustige bekwame ICT specialist, heeft een zeer breed kennisniveau van alle facetten van de ICT zoals Cloud (-Telefonie/VoIP), Servers, Routing/switching, Applicaties,Internet. Hij geeft eerlijk advies is oprecht en doet wat hij belooft.

  Menu