Geavanceerde Outlook.com beveiliging voor Microsoft 365 thuisgebruik abonnees.

Internetbeveiliging

Taal keuze:

Geavanceerde Outlook.com beveiliging voor Microsoft 365 thuisgebruik abonnees.

Vormen van e-mail phising zijn heel vervelend, zeker als je even niet op let en per ongeluk een verkeerde link aan klikt met vervelende gevolgen. Als je gebruik maakt van een Microsoft account dan kan je profiteren van geavanceerde e-mail beveiliging.

E-mail beveiliging voor Microsoft accounts.

Als je betaalt abonnement hebt via Microsoft 365 thuisgebruik (basis, personal of family) i.c.m. jouw Microsoft account (Microsoft e-mailadres: @outlook.com @live.nl @msn.com of hotmail.com) dan krijg je automatisch extra e-mail beveiliging.

Elke link en bijlage wordt gecontroleerd als je erop klikt of deze opent, als blijkt dat het een kwaadwillende link of bijlage is dan wordt deze automatisch geblokkeerd.

E-mailbeveiliging microsoft account.

De beveiliging is automatisch. Deze premium beveiligingsfuncties worden automatisch geactiveerd voor Microsoft 365 Family- en Microsoft 365 Personal-abonnees met e-mailaccounts die eindigen op @outlook.com, @hotmail.com, @live.com en @msn.com.

Deze beveiligingsfuncties werken ongeacht hoe u toegang krijgt tot uw Outlook.com e-mail. Outlook.com implementeert deze beveiligingsfuncties in de cloud, zodat u beschermd bent, of u nu toegang hebt tot uw Outlook.com e-mail op internet, uw telefoon, de Mail-app op Windows 10 of een andere e-mailclient.

De beveiliging is alleen van toepassing op Outlook.com postvakken. Deze geavanceerde beveiligingsfuncties zijn niet van toepassing op e-mailaccounts van derden, zoals Gmail en Yahoo Mail, die zijn gesynchroniseerd met een Outlook.com-account.

Wat als je geen Microsoft account hebt?

Deze e-mail bescherming is er alleen voor Microsoft accounts, als je nu een gmail of een e-mailadres hebt via jouw internet provider dan kan je overwegen om over te stappen naar een Microsoft account

Carlo regelt het wel tijd voor een bakkie.

Carlo Konijn

ICT Adviseur
Instagram
LinkedIn
WhatsApp

Extra hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit plan je kan eenvoudig een afspraak voor computerhulp op afstand met mij inplannen.

Wellicht ook interessant.
Reacties

heb je nog vragen over dit artikel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Kaspersky wachtwoord mananger.