Blog

Blog berichten – Carlo Konijn, ICT Adviseur

Via mijn blog deel ik verschillende tips, oplossingen product reviews. De meeste zijn gerealteerd voor het onderhoud van je computer, notebook en oplossingen voor veel voorkomende problemen.

Windows 7, 8.1, 10

Hieronder handige tips en oplossingen van voorkomende problemen met Windows, Mocht jouw oplossing er niet tussen staan neem dan gerust contact met op voor ondersteuning.

MacOS

Al gebruik ik voornamelijk Windows, Komt het met enige regelmaat voor dat ik werk met Apple. Some om problemen op te lossen of gebruikers even op weg te helpen in de wonderen wereld van Apple.

Internetbeveiliging

We gebruiken steeds vaker clouddiensten, klikken per ongeluk op verdachte linkjes of er gaat welleens wat mis via openbare wifi netwerken. Hieronder handige tips om je apparaten te beveiligen. Mocht je extra hulp nodig hebben neem dan gerust contact met me op.

Microsoft 365 voor thuisgebruik

Microsoft 365 is het vertrouwde office pakket van Microsoft als abonnement vorm, bij het abonnement krijg je extra voordelen zoals uitgbreide e-mail en cloud bveiliging voor outlook en OneDrive, 1000GB cloud oplsag via OneDrive en 60 belminuten voor Skype.

Menu