Is Kaspersky antivirus beveiliging nog veilig te gebruiken?

Internetbeveiliging

Taal keuze:

Het gebruik van Kaspersky antivirus bescherming lijkt nog steeds veilig te zijn, ondanks de kritiek die dit bedrijf in recente jaren heeft ontvangen.

Hoewel deze kritiek vaak wordt gezien als een gevolg van de aannaamde banden met de Russische overheid, is het goed om te weten dat Kaspersky zijn hoofdkantoor heeft in Zwitserland en een volledig onafhankelijk bedrijf is. Bovendien heeft Kaspersky in het verleden meerdere malen Russische malware geblokkeerd om hun gebruikers te beschermen.

Een ander punt dat aantoont dat Kaspersky veilig is, is de speciale kantoren die zij ‘transparantie kantoren’ noemen. Deze office bieden iedereen de kans om informatie op te vragen over hun producten en zelfs de broncode te bekijken.

Het is belangrijk dat mensen zelf doorschouwen welke informatie waar is en welke geruchten worden verspreid door andere bedrijven die hun eigen producten willen promoten. Kaspersky is betrouwbaar en heeft het vertrouwen van vele mensen. Hoewel het voor mensen uiteraard belangrijk is om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de beveiliging en virusscanners, biedt Kaspersky nog steeds een hoog niveau van bescherming.

Carlo regelt het wel tijd voor een bakkie.

Carlo Konijn

ICT Adviseur
Instagram
LinkedIn
WhatsApp

Extra hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit plan je kan eenvoudig een afspraak voor computerhulp op afstand met mij inplannen.

Wellicht ook interessant.
Reacties

heb je nog vragen over dit artikel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Kaspersky wachtwoord mananger.