Kaspersky account beveiligen met 2 staps verificatie.

Handleidingen

Taal keuze:

Kaspersky account beveiligen met 2 staps verificatie.

Als je gebruik maakt van de Kaspersky antivirus dan krijg je een Kaspersky account voor alle diensten rondom jouw antivirus pakket. Dit account wordt gebruikt voor het Kaspersky antivirus pakket, Kaspersky VPN, Kaspersky wachtwoord manager en het beheren van jouw apparaten.

Het is belangrijk om jouw Kaspersky account goed te beveiligen met 2 staps verificatie. Ga naar my.kaspersky.com en meld je aan met jouw Kaspersky account. Ga naar het tabblad beveiliging om 2 staps verificatie te activeren.

Kaspersky account 2 staps verificatie instellen.

Klik op de knop setup of starten die in beeld verschijnt en doorloop de setup. Er zal gevraagd worden om jouw 06-nummer en je kan op een later moment een authenticator app gebruiken om de QR-Code te scannen. Ik raad je aan om de Microsoft authenticator te gebruiken met jouw persoonlijke Microsoft account.

Gebruik je geen Microsoft account dan kan je de Kaspersky wachtwoord manager te gebruiken.

In de Kaspersky wachtwoord manager ga je in het menu naar authenticator, druk op de plus knop om de QR-Code te scannen en toe te voegen aan de Kaspersky wachtwoord manager.

Kaspersky account 2 staps verificatie ingesteld.

Als je deze stappen hebt doorlopen zie je in het account overzicht dat jouw 06-nummer en de authenticator-app zijn toegevoegd. Als de schijfknop aan staat is 2 staps verificatie geactiveerd en heb jouw Kaspersky account beveilig met 2 staps verificatie.

Het is belangrijk dat je deze gegevens up-to-date houdt, als je bijv. een nieuw o6-nummer gaat gebruiken dien je deze gegevens aan te passen.

Carlitos Conejo, ict adviseur

Carlo Konijn

ICT Adviseur
Instagram
LinkedIn
WhatsApp

Extra hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit plan je kan eenvoudig een afspraak voor computerhulp op afstand met mij inplannen.

Wellicht ook interessant.
Reacties

heb je nog vragen over dit artikel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Kaspersky wachtwoord mananger.